Gyakornoki álláslehetőség a 21 Kutatóközpontnál!

Ismét bővül a 21 Kutatóközpont csapata!

Ezúttal gyakornokokkal szeretnénk bővíteni szervezetünket. Ha szeretnél egy nem mindennapi szervezet részese lenni és betekintést nyerni egy fiatalos, pörgős, és színes kutatóintézet életébe, ne habozz, jelentkezz!

Gyakornokaink számára rugalmas, otthonról is végezhető munkalehetőséget kínálunk, az időbeosztás tehát csak rajtad múlik! A feladatok sokszínűek, az adatfelvételtől egészen az elemzés elkészítéséig minden ponton lehetőséget kínálunk a gyakornoknak a becsatlakozásra. Elemzőink, a gyakornokság ideje alatt pedig szakmai segítséget nyújtanak – ezzel biztosítva a szakmai fejlődés lehetőségét. 

Elsősorban 20 órára keresünk munkatársat, 3 hónapos időtartamra, de lehetőséget biztosítunk a továbblépésre kölcsönös megelégedettség függvényében. 

Téged keresünk, ha…

  • Érdeklődve figyeled a magyar politikai és közéleti eseményeket
  • Felsőfokú tanulmányaidat a pszichológia, társadalom-, és/vagy közgazdaságtudományi területén végzed
  • Nem jössz zavarba a számok láttán, szeretsz adatbázisokkal bíbelődni
  • Felhasználói szinten kezeled az Excelt és a PowerPointot, emellett előnyt jelent más statisztikai programok kezelése (SPSS, Stata, R)
  • Aktív angol nyelvtudással rendelkezel (szóban és írásban)
  • Nem okoz gondot az olykor rövid határidők betartása és a távmunka

Ne habozz, jelentkezz!

  • Küldd el nekünk az egy oldalas szakmai önéletrajzodat és egy rövid motivációs leveledet, amiben részletesen kitérsz arra, hogy miért szeretnél nálunk gyakornokként dolgozni
  • A jelentkezésedet 2021.06.10. 12 óráig várjuk az info@21kozpont.com címre
  • Amennyiben egymást keressük, a várható kezdés időpontja: 2021. június vége.

Várunk a csapatunkba!

 

Az EU 2016/679. rendeletével összhangban az álláshirdetésre és/vagy a gyakornoki programra jelentkezők által velünk önkéntesen megosztott adatokat csak kapcsolattartási célra használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki. A beérkezett adatokat legfeljebb 60 napig (vagy mindaddig, amíg erről a pályázó másképp nem dönt, és értesít emailben) tároljuk. Amennyiben kérdés merül fel az adatkezeléssel kapcsolatban, vagy adatai törlését kéri tőlünk, az info@21kutatokozpont.com email címen keressen minket!